Πέντε συλλήψεις για το θάνατο του μικρού αγοριού στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» - Χειροπέδες και στην διευθύντρια του οργανισμού - «Ζω μια φρίκη» λέει ο Γιαννόπουλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πέντε συλλήψεις για το θάνατο του μικρού αγοριού στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» - Χειροπέδες και στην διευθύντρια του οργανισμού - «Ζω μια φρίκη» λέει ο Γιαννόπουλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός μικρού αγοριού περίπου 4 ετών, το οποίο το πρωί της Τρίτης έπεσε μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο...

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
 
Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στην τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι ζει μια φρίκη και ότι είναι σαν να χάνει για δεύτερη παιδί ένα παιδί του.

Ο Κ. Γιαννόπουλος τόνισε: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».

Περιγράφοντας όσα έγιναν το πρωί και πώς το μικρό παιδάκι βρέθηκε μέσα στο βόθρο, είπε ότι στο σημείο γίνονταν καθαρισμός του βόθρου. Αναφερόμενος στις περιγραφές που έχει είπε πως τα παιδιά ήταν στην τραπεζαρία για να προφυλαχθούν από το άδειασμα του βόθρου. Ωστόσο το μικρό παιδάκι ξέφυγε από την προσοχή και έπεσε στο βόθρο.

«Μπροστά στα μάτια όλων έγινε αυτό», είπε.

Υπογράμμισε ότι το παιδί ζούσε ένα διάστημα μηνών στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου.

«Προσπαθώ να μαζέψω τα αμάζευτα, να σταθούμε σε ισορροπία, κάποιοι είναι στην Αστυνομία», είπε.

Τόνισε ότι το παιδί «από κάποιο περιβάλλον το αφαίρεσε ο εισαγγελέας για να γλιτώσει».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA