Διατάχθηκε η προσωποκράτηση του Στέφανου Χίου για χρέη σε ιδιώτη - Ασύλληπτος παραμένει ο δημοσιογράφος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διατάχθηκε η προσωποκράτηση του Στέφανου Χίου για χρέη σε ιδιώτη - Ασύλληπτος παραμένει ο δημοσιογράφος!

Ένα ένταλμα σύλληψης του Στέφανου Χίου, που εκκρεμεί από το 2007 για δημοσίευμά του στην εφημερίδα Espresso, έφερε στην πόρτα του τον δικαστικό επιμελητή και αστυνομικούς, προκειμένου να τον συλλάβουν...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί η προσωποκράτηση του στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, αλλά προς το παρόν ο δημοσιογράφος παραμένει στο σπίτι του και δεν έχει συλληφθεί.

Ανακοίνωση της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, είναι…ασύλληπτος.

Ενημερώνουμε τους φίλους και τους εχθρούς μας, λόγω των πολλών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που δεχόμαστε ότι,

–ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, είναι «ιδέα» και τρόπος ζωής και οι «ιδέες», κυκλοφορούν ελεύθερες.

Συλλαμβάνεται αποκλειστικά και μόνον στις ψυχές και στα μυαλά του πατριωτικού κόσμου.

Ο Στέφανος Χίος είναι ελεύθερος και αγωνίζεται για την αλήθεια και το δίκιο του λαού. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το makeleio.gr:

Χθες, νωρίς το πρωί, δύο δικαστικοί επιμελητές, με τη συνοδεία αστυνομικών υπαλλήλων, «επισκέφτηκαν» την οικία του Στέφανου Χίου. Βρήκαν την εξώπορτα κλειστή. Άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια και φώναζαν με ύφος χιλίων… καρδιναλίων, «βγες έξω ρε απατεώνα». Ήθελαν να στήσουν σκηνικό τρομοκρατίας, κάτι που φαινόταν από την πρώτη στιγμή πως ήταν «κατευθυνόμενο». Χωρίς να περιμένουν κάποια αντίδραση, παραβίασαν την εξώπορτα! 

Φωνάζοντας το όνομα του δημοσιογράφου, έφθασαν έξω από την εσωτερική πόρτα. Συνεχίζοντας την τακτική του «τραμπουκισμού», άρχισαν να βρίζουν, γνωρίζοντας πως στην οικία βρισκόταν φυσικά η οικογένεια του Στέφανου Χίου, δηλαδή η σύζυγος και τα παιδιά του. Αυτό δεν τους σταμάτησε! Κλώτσαγαν πόρτες, θυμίζοντας έντονα τα «κοράκια» των πλειστηριασμών… Έφτασαν στο σημείο να μην αφήσουν τα παιδιά του δημοσιογράφου, με τη συνοδεία της συζύγου του, να πάνε στο σχολείο!

Οι δικαστικοί επιμελητές, μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια, φώναζαν δυνατά, ώστε να ακούν οι… πάντες πως έχουν μαζί τους εντολή εκτέλεσης προσωρινής κράτησης: «Οδηγείστε τον στον Κορυδαλλό»… κόχλαζαν συνεχώς! Με τη συμπεριφορά τους έδειξαν πως ήθελαν… αίμα! Λες και κυνηγούσαν εγκληματία! Λες και βρήκαν έναν… λήσταρχο!

——Αλήθεια, αυτές τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι δικαστικοί επιμελητές τις γνωρίζετε κ. Κοντονή;

Και πάμε στο ψητό… Όσα διέπραξαν οι… επιμελητές της Θέμιδος, αφορούν μια παλιά υπόθεση, πριν από 10 χρόνια, για την οποία ζητείται από τον… πελάτη τους να εκτελεστεί το 2017, ενώ είχε δικαστεί το 2007 και αφορά αστική υπόθεση! Σημειώνεται ότι το ποινικό δικαστήριο αθώωσε τον δημοσιογράφο. Ναι, καλά διαβάσατε!

Μια παλιά δικαστική απόφαση, για δημοσίευμα σε άλλη εφημερίδα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Espresso». Ο… Άγιος αυτός άνθρωπος, το όνομα και τη φωτογραφία του οποίου θα κυκλοφορήσουμε το πρώι στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, ξύπνησε ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του Στέφανου Χίου…

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA