Δημήτρης Νικολάου: Τρομερό ντεμπούτο για τον 19χρονο Ευβοιώτη που αγωνίστηκε βασικός κόντρα στη Γιουβέντους - «Το περίμενα από μικρός, ήταν όνειρο...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημήτρης Νικολάου: Τρομερό ντεμπούτο για τον 19χρονο Ευβοιώτη που αγωνίστηκε βασικός κόντρα στη Γιουβέντους - «Το περίμενα από μικρός, ήταν όνειρο...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό ντεμπούτο στο Champions League για τον 19χρονο αμυντικό Δημήτρη Νικολάου που κατάγεται από την Εύβοια - Ο νεαρός στόπερ είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο...

Ο 19χρονος έκανε ντεμπούτο στο Champions League, στο πλευρό του Μπιόρν Ένχελς και έδειξε πως ο Τάκης Λεμονής μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το πάθος του, που κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και ύστερα από ένα εξαιρετικό τάκλιν πάνω στον Χουάν Κουαδράδο, γύρισε προς την πλευρά του κόσμου και τους ζήτησε να φωνάξουν πιο δυνατά.

Φυσικά στις δηλώσεις του υπογράμμισε τη χαρά του:

«Επαιξα απέναντι σε παίκτες υψηλού επιπέδου. Προσπάθησα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και συνεχίζουμε. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα παίξω ένιωσα χαρά, ούτε άγχος ούτε τίποτα. Το περίμενα από μικρός, καθώς ήταν ένα όνειρο».

Όσο για το αν η πορεία του Παναγιώτη Ρέτσου δείχνει το δρόμο και για τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού, ο Νικολάου είπε: «Είναι κίνητρο, αλλά ο καθένας χαράζει την πορεία του. Δεν προσπαθούμε να αντιγράψουμε τον Παναγιώτη, ο οποίος αξίζει εκεί που βρίσκεται».
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA