Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Γλίτωσε τα ισόβια ο Στεφανάκης στο Εφετείο - Το ελαφρυντικό που του αναγνώρισαν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Γλίτωσε τα ισόβια ο Στεφανάκης στο Εφετείο - Το ελαφρυντικό που του αναγνώρισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έσπασαν» τα ισόβια για τον 29χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη, καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, καθώς έκρινε ότι προσπάθησε να άρει τις συνέπειες της πράξης του, μεταφέροντας την 23χρονη Φαίη Μπλάχα στο νοσοκομείο...

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, σε αντίθεση με την πρωτόδικη απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί η ισόβια κάθειρξη.

Νωρίτερα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο.

Στην αδελφή της Φαίης, Μαριαλένα Μπλαχα το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών με τριετή αναστολή για τα πλημμελήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας.

Η απόφαση του δικαστηρίου να «σπάσουν»τα ισόβια ήταν ομόφωνη. Αντίθετη γνώμη εξέφρασε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία ζήτησε την μη αναγνώριση ελαφρυντικών και στους δυο κατηγορουμένους.
 
Δικηγόρος του 29χρονου ήταν ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA