Γκλέτσος σε Μπακογιάννη: «Παρεμβάσεις - μπαλώματα τα έργα στον εγκαταλελειμμένο από εσάς Νομό Ευβοίας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γκλέτσος σε Μπακογιάννη: «Παρεμβάσεις - μπαλώματα τα έργα στον εγκαταλελειμμένο από εσάς Νομό Ευβοίας»

Δείτε τι ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος για τα όσα ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με την συντήρηση του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου στα όρια των Δήμων Ερέτριας και Κύμης - Αλιβερίου και συγκεκριμένα στα τμήματα Αμάρυνθος - Γυμνό και Αυλωνάρι - Κονίστρες - Κύμη:

«Ας μπούνε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση κ.Περιφερειάρχη.

Οι συμβάσεις των τεσσάρων έργων για τον εγκαταλελειμμένο από εσάς, Νομό Ευβοίας, είναι 1 εκατομμύριο ευρώ (στοιχεία διαύγεια) και όχι 2,4 εκατομμύρια ευρώ που αναφέρετε με περίσσεια χαρά.

Οι συμβάσεις έργων δεν αποτελούν απαραίτητα υλοποιήσεις έργων (όπως σεις γνωρίζετε) και ειδικά όταν αφορούν σε παρεμβάσεις-μπαλώματα μετά από καταστροφές. Καταστροφές που μπορούσαν να είχαν αποτραπεί με προγραμματισμό και πρόβλεψη, χωρίς να τρέχουμε εκ των υστέρων.

Αναμένουμε λοιπόν!

Αναμένουμε υποδομές που δεν θα σκοτωνόμαστε, ούτε θα πνιγόμαστε.

Όπως θα αναμένουμε τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ερωτήματα για τη διαχείριση της Περιφέρειας, που θα τεθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA