Μαρκόπουλος στο EviaZoom.gr: «Το δημοτικό συμβούλιο ασχολήθηκε με τα καρναβάλια, αντί να ακούσει τους πολίτες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το εργοστάσιο σκουπιδιών» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαρκόπουλος στο EviaZoom.gr: «Το δημοτικό συμβούλιο ασχολήθηκε με τα καρναβάλια, αντί να ακούσει τους πολίτες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το εργοστάσιο σκουπιδιών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων παραβρέθηκε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος για να καταθέσει την άποψη του σχετικά με το εργοστάσιο σκουπιδιών που θέλει να εγκαταστήσει ο Δήμος Χαλκιδέων στο Πέϊ Δοκού...

Ωστόσο, το θέμα ορίστηκε να συζητηθεί στο τέλος της συνεδρίασης, κάτι που εξόργισε τους κατοίκους της Έξω Παναγίτσας και αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Ο Κώστας Μαρκόπουλος τόνισε στο EviaZoom.gr:
«Τι να πώ... Όταν ο δήμος έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες το εργοστάσιο σκουπιδιών με την κοινωνία να μην ξέρει τίποτα, το δημοτικό συμβούλιο δεν ξέρει τι σχεδιάζεται και αν σχεδιάζεται κάτι, και έρχονται οι πολίτες να διαμαρτυρηθούν, θεωρώ μεγάλο λάθος να μην προτάσσεται το θέμα. Έστω μετά από την φασαρία αυτή, 16 του μηνός ορίστηκε να γίνει μία ειδική συνεδρίαση με θέμα την διαχείριση των απορριμάτων. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. 

Είναι ένα έργο που θα συνοδεύσει την πόλη και τον νομό για τις επόμενες δεκαετίες και δεν μπορεί να παρθεί απόφαση με αδιαφάνεια, με αποκρυφισμό και από ανθρώπους μη ειδικούς. Τώρα στο δημοτικό συμβούλιο κάθονται και σκοτώνονται για τους κωδικούς του καρναβαλιού... Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν είναι τυχαίο ότι ο τόπος έχει μείνει τόσο πίσω. Ασχολούμαστε με τα καρναβάλια, ενώ τα μεγάλα ζητήματα της ανάπτυξης, της ποιότητας της ζωής, του περιβάλλοντος και της κοινωνικής αποδοχής και της συνενόησης με τους πολίτες, έπρεπε να είναι πρώτα, ουσιαστικότερα και πιο δυνατά σε ένα δημοτικό συμβούλιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA