Μαύρισαν οι νότιες ακτές της Αττικής - Ασύλληπτη η οικολογική καταστροφή μετά τη βύθιση δεξαμενόπλοιου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Μαύρισαν οι νότιες ακτές της Αττικής - Ασύλληπτη η οικολογική καταστροφή μετά τη βύθιση δεξαμενόπλοιου (ΦΩΤΟ)

Ασύλληπτη είναι η οικολογική καταστροφή στη Σαλαμίνα, μετά τη βύθιση δεξαμενόπλοιου, ωστόσο, η ανησυχία είναι μεγάλη, καθώς η πετρελαιοκηλίδα επεκτάθηκε...

Σύμφωνα με μαρτυρίες η πετρελαιοκηλίδα έχει φτάσει εκτός από την Πειραϊκή και την Φρεαττύδα και σε Καλαμάκι, Άγιο Κοσμά, και Ελληνικό, ενώ εντοπίστηκαν κηλίδες πετρελαίου και στην Γλυφάδα!

Η εικόνα από τις δυο πλαζ του Αγίου Κοσμά είναι αποκαρδιωτική, όπως στην πλαζ Ελληνικού – Αργυρούπολης, με την δυσοσμία να είναι έντονη σε όλη την παραλιακή. 
Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εστίες ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Κοσμά αντιμετωπίζονται ήδη με ειδικά σκάφης αντιρρύπανσης. 
 
Παράλληλα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι προσπάθειες των σκαφών αντιρρύπανσης, για την αντιμετώπιση κομματιών πετρελαιοκηλίδας που δημιουργήθηκαν στα Σελήνια και την Κυνόσουρα αλλά και σε Φρεαττύδα και Πειραϊκή.
 
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA