32χρονη ελεγκτής του ΣΔΟΕ δολοφονήθηκε με μαχαίρι στο Β΄ Νεκροταφείο της Αθήνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

32χρονη ελεγκτής του ΣΔΟΕ δολοφονήθηκε με μαχαίρι στο Β΄ Νεκροταφείο της Αθήνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η 32χρονη δολοφονήκε άγρια με επτά μαχαιριές στο θώρακα και στο πρόσωπο...

Ο δολοφόνος τής κατάφερε τις πρώτες μαχαιριές πάνω από το μνήμα, ενώ η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Η δολοφονία έγινε χθες το απόγευμα, λίγο πριν κλείσει το νεκροταφείο. Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν βρέθηκε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πατέρα της, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι κάποιοι παρακολουθούσαν την 32χρονη, κάνοντας μάλιστα λόγο για πληρωμένο δολοφόνο. 
«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας. Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα