Ανατροπή στο Nomads: Παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανατροπή στο Nomads: Παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Έρχεται το τελευταίο επεισόδιο του Nomads για αυτή την εβδομάδα και περιλαμβάνει την απόλυτη ανατροπή...

Όπως διέρρευσε και από το Πρωινό του ΑΝΤ1, η διαδικασία αποχώρησης θα διακοπεί από την επιθυμία ενός παίκτη να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Ποιος είναι όμως εκείνος που εγκαταλείπει την προσπάθεια;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τις τρεις ομάδες, την ομάδα των Ωκεανών, της Φωτιάς & της Ζούγκλας, ενώ παράλληλα καλωσορίζει τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση. Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την ομάδα της Ζούγκλας και η Μαντώ Γαστεράτου από την ομάδα της Φωτιάς κάθονται στη "καυτή" θέση και αναμένουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.
Ποιος είναι όμως εκείνος που λυγίζει και εκδηλώνει την πρόθεσή του να αποχωρήσει; Θα είναι κάποιος από τους υποψηφίους; Θα είναι κάποιο μέλος των Ωκεανών που έχουν περάσει δύσκολα στην παραλία την τελευταία εβδομάδα ή μήπως η αποχώρηση αυτή θα έχει να κάνει με την ανοιχτή κόντρα στο στρατόπεδο των Νομάδων της Φωτιάς; Αναφερόμαστε φυσικά στους Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργο Μαυρίδη που δυσκολεύονται να συνυπάρξουν σχεδόν από το πρώτο λεπτό.

Κατά τα άλλα, στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τη Δήμητρα Φραντζή να διαβάζει το γράμμα που έστειλε η οικογένεια Μπονγκ από το Ψαροχώρι, στην Ομάδα των Ωκεανών, κάτι το οποίο θα συγκινήσει όλους, πολύ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA