Επιμελητήριο Εύβοιας: Υποψήφια με τον συνδυασμό του Βαγγέλα η «καυτή» επιχειρηματίας Γεωργία Σιαράπη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιμελητήριο Εύβοιας: Υποψήφια με τον συνδυασμό του Βαγγέλα η «καυτή» επιχειρηματίας Γεωργία Σιαράπη (ΦΩΤΟ)

Την υποψηφιότητα της με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Κούκουζα, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ανακοίνωσε η επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Εύβοιας, Γεωργία Σιαράπη...

Στην ανακοίνωση της επισημαίνει τα εξής:

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αποφάσισα να είμαι υποψήφια στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2017 του Επιμελητήριου Ευβοίας με το συνδυασμό ‘ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ’ του Βαγγέλη Κούκουζα...

Μεγαλώνοντας σε επιχειρηματική οικογένεια έμαθα από μικρή να στοχεύω και να δουλεύω σκληρά. Οι σπουδές μου στα οικονομικά και η συνεργασία μου με δυο μεγάλες εταιρίες όπως η MERCEDES-BENZ HELLAS και η MOTOROIL μου έδωσαν τα εφόδια που απαιτούνται στο ΄΄επιχειρείν΄΄.

Ως πρωταθλήτρια κολύμβησης έχω μάθει να δουλεύω σκληρά με υπομονή και επιμονή, με σκοπό να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μετέπειτα ως αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Ερέτριας (2014-2015) έμαθα να εργάζομαι συλλογικά και να προσφέρω στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ως επιχειρηματία και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Υγρών Καυσίμων κατανοώ τις αντίξοες συνθήκες που έχουν πλήξει τις τοπικές επιχειρήσεις .

 

Σε πιθανή ερώτηση σας γιατί με τον Βαγγέλη Κούκουζα ,η απάντηση είναι ότι γνωρίζω το έργο του ως Πρόεδρο βενζινοπωλών, συμπαραστάθηκε σε όλους τους συναδέλφους στα προβλήματα τους,γνωρίζει την τοπική κοινωνία και είναι πρόθυμος να δώσει συμβουλές σε νέους ανθρώπους για κάθε επιχειρηματικής τους προσπάθεια .
 

Ζητώ την στήριξη σας ώστε να πορευτούμε μαζί και να γίνουμε μια δυνατή φωνή στις εκάστοτε κυβερνήσεις και δίπλα στους προβληματισμούς των επιχειρηματιών».
H Χαλκιδέα Γεωργία Σιαράπη που διατηρεί βενζινάδικο στην οδό Ορέστη Μακρή, είχε ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη πριν λίγους μήνες με την καλοκαιρινή φωτογράφιση της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA