15χρονη το «έσκασε» από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

15χρονη το «έσκασε» από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Χωρίς να γίνει αντιληπτή, μια 15χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία κατάφερε να φύγει από το κτίριο της ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν, πριν μεταφερθεί σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων...

Η 15χρονη βρισκόταν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, ενώ οι αστυνομικοί ανέμεναν τη σχετική εισαγγελική παραγγελία για να μεταφέρουν την κοπέλα σε ίδρυμα.

Βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής...

Στη Νέα Ιωνία βρέθηκε τελικά η 15χρονη από τη Ρουμανία η οποία κατάφερε να το «σκάσει» από το παράθυρο της ΓΑΔΑ, αφού διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών, ενώ βρισκόταν σε προστατευτική φύλαξη. Αυτή την ώρα επιστρέφει στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη, παιδί διαλυμένης οικογένειας, είχε μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ, όπου περίμενε στο τμήμα Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να οριστεί σε ποιο ίδρυμα θα την πήγαιναν.

Η ανήλικη δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο ίδρυμα και χωρίς να γίνει αντιληπτή, κατάφερε να το σκάσει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου της ΓΑΔΑ, χρησιμοποιώντας τις σκαλωσιές, που έχουν τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης στο κτίριο και από εκεί κατέληξε στην πίσω πλευρά του μεγάρου της Αστυνομίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και CNN

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA