Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Εφετείο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 29χρονο που κατηγορείται για τα «τρομοδέματα» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Εφετείο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 29χρονο που κατηγορείται για τα «τρομοδέματα» (ΦΩΤΟ)

Από την είσοδο μέχρι το γραφείο του ειδικού εφέτη Ανακριτή Ευτύχη Νικολόπουλου έφτασαν αντιεξουσιαστές αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον 29χρονο Κωνσταντίνο Γιατζόγλου, που κατηγορείται για την υπόθεση των "τρομοδεμάτων" - Ανάμεσα στις κατηγορίες και η απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου...

Οι αλληλέγγυοι ανέβηκαν μέχρι τον 7ο όροφο του Εφετείου, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα έξω από του γραφείο του ανακριτή.
Όπως αναφέρουν στο κείμενο που ανήρτησαν στο athens.indymedia, το οποίο, μάλιστα, συνοδεύουν με τις σχετικές φωτογραφίες «φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα».

Το κείμενο που αναρτήθηκε έχει ως εξής:

Σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών όπου βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ε. Νικόπουλου ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ-ΡΑΪΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA