Αυτός είναι ο 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που παρέσυρε στο θάνατο και τα δύο ανήλικα παιδιά του - Τα σημειώματα που είχε αφήσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που παρέσυρε στο θάνατο και τα δύο ανήλικα παιδιά του - Τα σημειώματα που είχε αφήσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (25-11-2017) στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του, παρασύροντας στο θάνατο και τα δύο του ανήλικα παιδιά...

Ο 43χρονος αυτόχειρας και παιδοκτόνος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων και σύμφωνα με το κοινωνικό του περιβάλλον, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν προβληματισμένος.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, τον παρακολουθούσε ψυχίατρος τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το πρόβλημα ήταν ο δικαστικός Γογλοθάς του με την πρώην γυναίκα του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από τρία χρόνια.
Ο Δημήτρης Σκουτέλης, έβλεπε τα παιδιά του όποτε του επιτρεπόταν. Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ένα από αυτά που θα τα είχε μαζί του. Τα δίδυμα αγόρια είχαν κοιμηθεί στο σπίτι του προχθες το βράδυ. 

Εκείνος, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε γράψει στον τοίχο:

«Σας βαρέθηκα όλους».

Στη συνέχεια έκλεισε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κι έβαλε φωτιά στο σπίτι, πυρπολώντας σωρό από ρούχα.

Όταν έφτασε η Πυροσβεστική στο ισόγειο διαμέρισμα ήταν ήδη αργά. Τα παιδιά ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, όπως και αυτός. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων και εκείνος στο «Γεννηματάς», αλλά ήταν αργά και για τους τρεις.
  
Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν τοιχοκολλημένα σημειώματα και κάποιες σημειώσεις στον υπολογιστή του, τα οποία δημοσιεύει το protothema.gr.

«Αφού Σταύρο είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματα μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ότι έδωσες, πήρες αλήτη», αναφερόταν σε ένα από τα σημειώματα που ήταν στον τοίχο.
Σε ένα δεύτερο είχε γράψει ότι, «στο word στο κινητό μου και στο tablet μου, θα βρείτε το σημείωμα που άφησα και συνέχιζε: «Αν υπάρχει Κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…»

Οι πληροφορίες θέλουν τον 43χρονο να είχε υπερβολική αδυναμία στα παιδιά του, στα οποία δεν χαλούσε το χατίρι.

«Πριν βιαστείτε να κρίνετε, πρώτα να μάθετε την αλήθεια, υπάρχει δικαιοσύνη ή όχι σε αυτό το Κράτος;» έγραφε σε άλλο τοιχοκολλημένο σημείωμα.

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! 

Πως γίνεται αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; 

Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;», αναφερόταν σε ένα άλλο σημείωμα.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA