Ελένη Μιτζιφίρη για προϋπολογισμό του Δήμου Χαλκιδέων: «Περιτύλιγμα που περιέχει αέρα! Ο Παγώνης διόρισε μέχρι και προσωπικό φωτογράφο...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελένη Μιτζιφίρη για προϋπολογισμό του Δήμου Χαλκιδέων: «Περιτύλιγμα που περιέχει αέρα! Ο Παγώνης διόρισε μέχρι και προσωπικό φωτογράφο...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος τοποθετήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του 2018...

«Όταν ήμουν συμπολίτευση καταψήφιζα αυτές τις δαπάνες γι' αυτό και τεχνηέντως διαγράφηκα και είναι τιμή μου που έφυγα με το κεφάλι ψηλά. 33.000 ευρω είναι οι ετήσιες αποδοχές του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χαλκιδέων και βγήκε και το άλλο, φωτογράφος δημάρχου. Αυτό το είπατε στους Κινέζους; Τον είχατε μαζί σας;

Τώρα για τις αμοιβές αιρετών και τρίτων, εκεί πάνε γενικοί γραμματείς, φαρισαίοι, ιουδαίοι, όλοι αυτοί είναι μέσα. Να φανταστείτε βγήκε ο δήμαρχος και μίλησε για επιχορήγηση των δύο νομικών προσώπων, και σχολικών επιτροπών που κανονικά δεν επιχορηγούνται. 
Βλέπω 18.000 ευρώ για προμήθεια υπηρεσιακού οχήματος... Για τον ΦΟΔΣΑ δεν λέω κάτι, είπαμε προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι τα σκουπίδια».

Η Ελένη Μιτζιφίρη έκανε αναφορά και σε άλλες δαπάνες, όπως:

«10.000 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, 15.000 ευρώ για την προμήθεια λογισμικού για τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση εξέλιξης των έργων του τεχνικού προγράμματος του Δήμου..

Προμήθεια συστήματος εισόδου ΑΜΕ στη θάλασσα. Μετά από 31/7 δεν υπάρχει κάτι. Τι είναι αυτό; Έγινε μεγάλος ντόρος για μαραθώνιο που είχε γίνει συνδιοργάνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ με τον "Καλό Σαμαρείτη"... Βγήκαν λεφτά, δεν βγήκαν λεφτά; Υπήρξαν κάποιες μετοχές, στη πορεία αυτές δεν δόθηκαν... Θα πήγαιναν τα χρήματά αυτά για αυτό το μηχάνημα. Μετά ήρθε να βάλει το μηχάνημα το Επιμελητήριο... Τι γίνεται ακριβώς εδώ;

Ανακατασκευή περιμετρικού στίβου αγωνισμάτων ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Αρτάκης, αυτό πάει στις 200.000 ευρώ. Αν αυτό είναι προτεραιότητα για την Αρτάκη εγώ θα το ψηφίσω.

Επίσης, 500.000 ευρώ για τις ασφαλτοστρώσεις του Δήμου Χαλκιδέων. Να υποθέσω ότι είναι και οι Δημοτικές Ενότητες μέσα.

15.000 ευρώ για γλάστρες και ζαρντινιέρες. Έχω να πω μιά χαρά το πάτε, δεν χρειάζεται πολύς κόπος από την αντιπολίτευση...Ο λαός θα κρίνει και ευτυχώς ο λαός έχει ξυπνήσει...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA