Εννέα χρόνια φυλακή στον Ρομπίνιο για ομαδικό βιασμό Αλβανίδας - Αφέθηκε ελεύθερος ο 33χρονος ποδοσφαιριστής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εννέα χρόνια φυλακή στον Ρομπίνιο για ομαδικό βιασμό Αλβανίδας - Αφέθηκε ελεύθερος ο 33χρονος ποδοσφαιριστής

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται ξανά ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρομπίνιο, αφού τέσσερα χρόνια μετά τις κατηγορίες για ομαδικό βιασμό σε νεαρή κοπέλα από την Αλβανία, το δικαστήριο του Μιλάνου τον έκρινε ένοχο...

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, που είναι εφέσιμη, ο 33χρονος φορ καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης και πλέον η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει αρκετά μέχρι να τελεσιδικήσει. 

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 22 Ιανουαρίου του 2013 σε νυχτερινό κλαμπ στο Μιλάνο, όταν ο ο Ρομπίνιο φορούσε τη φανέλα της Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε γνωρίσει το θύμα νωρίτερα σ’ ένα εστιατόριο, στο οποίο είχε πάει μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο ομαδικός βιασμός έγινε λίγες ώρες αργότερα στο κλαμπ, ενώ η καταγγελία της 22ης Αλβανίδας είχε γίνει αρκετούς μήνες μετά.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρομπίνιο, που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.
 
Το 2009, όταν αγωνιζόταν στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού, όμως αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια απαλλάχθηκε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA