Εύβοια: Αποκάλυψη σοκ για τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου - Ο ένας είχε βιάσει κοπέλα στη Γλύφα Χαλκίδας και ο άλλος ήταν πρώην παίκτης του ΑΟ Κύμης και είχε διαπράξει ληστεία στην Αμάρυνθο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Αποκάλυψη σοκ για τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου - Ο ένας είχε βιάσει κοπέλα στη Γλύφα Χαλκίδας και ο άλλος ήταν πρώην παίκτης του ΑΟ Κύμης και είχε διαπράξει ληστεία στην Αμάρυνθο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους δύο δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί προ δεκαετίας για δύο ληστείες και βιασμούς νεαρών κοριτσιών που είχε διαπράξει (μαζί με δύο συνεργούς του) στις 29 Νοεμβρίου 2006 στο άλσος Βεΐκου και στις 6 Ιανουαρίου 2007 στην περιοχή Γλύφα Χαλκίδας. 

Στη Γλύφα μαζί με συνεργό του, αφού χτύπησαν και έβγαλαν το αγόρι από το αυτοκίνητο, τον υποχρέωσαν στη συνέχεια να παρακολουθήσει τον βιασμό της κοπέλας του. 
Ο 32χρονος είχε συλληφθεί σε καταυλισμό της Αυλίδας και την ανάκριση του ανέλαβε ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας, Γιάννης Ραχωβίτσας.
Για αυτές τις εγκληματικές ενέργειες καταδικάστηκε σε ποινές φυλάκισης άνω των 50 ετών που συγχωνεύθηκαν σε 25 έτη. 

Προ δύο ετών είχε αποφυλακισθεί υπό όρους και φέρεται να είχε απελαθεί. Ωστόσο λίγο αργότερα η Ασφάλεια της Ν. Ιωνίας συνέταξε νέα δικογραφία σε βάρος του -που είχε επιστρέψει παρανόμως στην χώρα- για 12 κλοπές και διαρρήξεις στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Στη δίκη που ακολούθησε καταδικάσtηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.

Οπως αναφέρει ο τότε νομικός εκπρόσωπος του, δικηγόρος Πειραιά, Ιωάννης Γλύκας «τα αδικήματα που είχε διαπράξει ο αλλοδαπός ποινικός ήταν ιδιαιτέρως σοβαρά κι ο χειρισμός τους ιδιαίτερα σύνθετος».

Ομως του δόθηκε με χαρακτηριστική άνεση νέα άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας με το σκεπτικό ότι συμπλήρωσε την απαραίτητη χρονική περίοδο κράτησης από τα έξι χρόνια φυλάκισης της νέας καταδίκης αλλά και ότι η νέα του ποινή για τις κλοπές και τις διαρρήξεις δεν είχε τελεσιδικήσει (σ.σ. για να υπάρξει άθροιση των προηγούμενων πολυετών καθείρξεων με τους βιασμούς των δύο νεαρών γυναικών).
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας- τα στοιχεία του είναι: (επώνυμο) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όνομα) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθείς το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Ποδοσφαιριστής και μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχος ήταν ο Ένο Μάτα, ο δεύτερος Αλβανός κακοποιός που καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή για την ΑΟ Κύμης. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2008 άρχισε το… μπαράζ ληστειών.

Είχε ληστέψει τα υποκαταστήματα της Αγροτικής στην Καλαμάτα, στο Πεταλίδι, στην Κόρινθο, στην Αμάρυνθο, όπως επίσης και τα υποκαταστήματα της Εμπορικής στην Καλαμάτα και στο Ξυλόκαστρο! 
Τον Ιανουάριο του 2009 συνελήφθη σε στριπιτζαδικο στο Χαϊδάρι από την Ασφάλεια Κορίνθου για ληστεία που είχε κάνει στο Ξυλόκαστρο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDRO ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA