Η Βίκυ Σταμάτη ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η Βίκυ Σταμάτη ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Αίτηση διαζυγίου υποβάλει η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών...

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Β. Σταμάτη επικαλείται την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Παράλληλα, σημειώνει ότι καταδικάστηκε άδικα μόνο και μόνο επειδή φέρει το επίθετο «Τσοχατζοπούλου». Η Βίκυ Σταμάτη ανακοινώνει ότι «σπαράζει» μεν αλλά «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαραγεί».

Οπως αναφέρει μάλιστα «λάτρεψε, σέβεται και θαυμάζει» τον Ακη Τσοχατζόπουλο αλλά την κίνησή της αυτή επιβάλλει «η διαφύλαξη της ψυχής» του ανήλικου τέκνου τους.

Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμαζα και θα θαυμάζω. Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA