Μυρίζει «μπαρούτι» στο Πολυτεχνείο - «Ραντεβού» για ξύλο με την αστυνομία στις 20:00 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μυρίζει «μπαρούτι» στο Πολυτεχνείο - «Ραντεβού» για ξύλο με την αστυνομία στις 20:00

Με ανάρτησή τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου οι καταληψίες στο Πολυτεχνείο κάνουν κάλεσμα για σύγκρουση με την αστυνομία στις 20:00 το βράδυ...

Συγκεκριμένα οι αντιεξουσιαστές που πραγματοποιούν από το πρωί κατάληψη στο Πολυτεχνείο καλούν σε ανοιχτή συνέλευση και σε σύγκρουση με την αστυνομία. Παράλληλα ζητούν φαγητό τσιγάρα και πολεμοφόδια.

Η ανάρτηση

Η κατάληψη του Πολυτεχνείου εξελίσσεται με επιτυχία, ήδη οι πρώτοι πολιτικοί στόχοι για αποκλεισμό πολιτικών και κομματικών οργανώσεων, που καπηλεύονται την εξέγερση, έχουν υλοποιηθεί.
 
Καλούμε κόσμο στην ανοιχτή συνέλευση του κατειλημμένου Πολυτεχνείου στις 8 το βράδυ να στελεχώσουν το εγχείρημα, να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις.

*Χρειαζόμαστε φαγητό τσιγάρα και πολεμοφόδια

Κατάληψη Πολυτεχνείου

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβάλλουν την ιστορική μνήμη

Για παρεμπόδιση του εορτασμού του Πολυτεχνείου και προσβολή της ιστορικής μνήμης της επετείου, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα όσα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο, με την κατάληψή του από μειοψηφική ομάδα ατόμων και την παρεμπόδιση του τριήμερου εορτασμού για την εξέγερση του 1973, αποτελούν προσβολή της ιστορικής μνήμης. Η εξέγερση του Νοέμβρη αποτελεί έμπνευση και οδηγό για τους σημερινούς αγώνες της νεολαίας και κανείς δεν μπορεί να καπηλεύεται το μήνυμά της» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA