Ο Κουμιώτης Ηλίας Βρεττός κάνει τεστ για τον HIV μπροστά στη camera (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Κουμιώτης Ηλίας Βρεττός κάνει τεστ για τον HIV μπροστά στη camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει ο Ηλίας Βρεττός, κάνοντας on camera τεστ HIV - Συγκεκριμένα ο Κουμιώτης τραγουδιστής ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής «Ο,τι Thess» και μαζί με τον δημοσιογράφο, Θεολόγο Ηλιού, έκαναν εξετάσεις ΗIV μπροστά στο φακό της κάμερας...

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν κάνει την εξέταση, δήλωσε ότι έχει περάσει από το μυαλό του, το ενδεχόμενο να είναι φορέας του HIV. «Έχει περάσει από το μυαλό μου. Είμαι άνθρωπος και μιας ηλικίας, δεν είμαι 18 χρονών. Όσο μεγαλώνεις, τόσες περισσότερες ερωτικές εμπειρίες έχεις και όσες περισσότερες συντρόφους έχεις, πάντα έχεις στο μυαλό σου πως κάποιος, κάπου, κάποτε, μπορεί να…».

Ενώ τόνισε πως πάντα παίρνει προφυλάξεις στην σεξουαλική του ζωή. «Οπωσδήποτε παίρνεις προφυλάξεις. Πρέπει να παίρνεις. Είναι τραγικό στις μέρες μας να μην παίρνουν οι νέοι προφυλάξεις.

Όταν κάνουμε όμως σχέση και είμαστε με έναν άνθρωπο, κάποια στιγμή όσο περνάει ο καιρός, λίγο το ξεχνάμε, λίγο θέλουμε να αυξήσουμε και την απόλαυση…».

«Μου έχει τύχει ερωτικός σύντροφος να μου πει, "θέλω να κάνουμε εξετάσεις να δούμε τι γίνεται"» είπε ο Ηλίας Βρεττός ρωτώντας τον Γιώργο Πόλκα, εθελοντή του CheckPoint, αν πηγαίνουν και ζευγάρια μαζί για εξετάσεις. Όσο… για το πως αντέδρασε, στην πρόταση αυτή της συντρόφου του… «Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό αν έχεις μια σχέση, να θέλεις να ξέρεις τι γίνεται με τον άνθρωπο σου...».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Govastileto

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA