Ο προφυλακισμένος Αγγλούπας έγινε πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ»! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο προφυλακισμένος Αγγλούπας έγινε πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ»! (ΦΩΤΟ)

«Πρωταγωνιστής» στη σειρά «Τατουάζ» έγινε… εν αγνοία του ο προφυλακισμένος Αγγλούπας που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της σπείρας των Ρομά, που είχε διαρρήξει περισσότερα από 2.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα...

Εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο της σειράς μαζί με άλλα τρία μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη σχετική δικογραφία με τα ψευδώνυμα «Σέφκης», «Χηλάς» και «Νενές», αντίστοιχα.

Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27 η σειρά μεταφέρει τους τηλεθεατές σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου μια κοπέλα καλείται για αναγνώριση. «Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον» λέει ο αστυνομικός στην κοπέλα και μιλάει για τους φερόμενους δράστες του κυκλώματος. Αμέσως στην οθόνη εμφανίζεται το πρόσωπο του Αλέξανδρου Αγγλούπα που είναι γνωστός σε όλο το πανελλήνιο. 
Τη σειρά του Alpha, που συγκεντρώνει καθημερινά σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, είδαν άνθρωποι που γνωρίζουν τον Αλέξανδρο Αγγλούπα. 

Πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον μόλις κατάλαβε πως πρόκειται για τον επιχειρηματία τον κάλεσε αμέσως και τον ενημέρωσε για το τι συμβαίνει. Ενδέχεται να ακολουθήσουν και αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA