Σκύρος: Δικηγόρος της 70χρονης στο EviaZoom.gr - «Έχει γίνει μήνυση στον Εισαγγελέα Βασιλάκη για τρία αδικήματα! Ξεκίνησε έρευνα για κυκλώματα στα δικαστήρια Χαλκίδας! Την υπόθεση θα την πάμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκύρος: Δικηγόρος της 70χρονης στο EviaZoom.gr - «Έχει γίνει μήνυση στον Εισαγγελέα Βασιλάκη για τρία αδικήματα! Ξεκίνησε έρευνα για κυκλώματα στα δικαστήρια Χαλκίδας! Την υπόθεση θα την πάμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr...

Ο δικηγόρος της 70χρονης Ελένης Μανιάτη από τη Σκύρο, που μήνυσε και έκανε αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιό, μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Έχει γίνει μήνυση στον Εισαγγελέα για ηθική αυτουργία, παραβίαση οικιακού ασύλου, και φθορές ξένης περιουσίας...»

Όπως θα ακούσετε, ο Αντώνης Τσενές, -δικηγόρος Αθηνών, που έχει ασχοληθεί με μεγάλες δικαστικές υποθέσεις και έχει διετελέσει νομικός σύμβουλος σε μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρείες-, επιβεβαιώνει πλήρως το δημοσίευμα του EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) και αποκαλύπτει ότι έχουν γίνει αναφορές και κατά άλλων δικαστών της Χαλκίδας, ενώ ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα για κυκλώματα στα δικαστήρια Χαλκίδας. 

Επίσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, η οποία θα φτάσει μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο EviaZoom.gr ο Αντώνης Τσενές:

«Μήνυση έχει κατατεθεί πράγματι από την κυρία Μανιάτη. Η μήνυση αφορούσε ως προς τον Εισαγγελέα, σε ηθική αυτουργία, σε παραβίαση οικιακού ασύλου και αν θυμάμαι καλά, φθορές ξένης περιουσίας. Αυτό έγινε γιατί κάποιοι άνθρωποι, κατά την άποψη της κυρίας Μανιάτη, μπήκαν χωρίς εξουσία στα σπίτια της, άλλαξαν τις κλειδαριές, και έκτοτε την έχουν αποκλείσει ακόμα και από τα σπίτια της, με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε ρούχα, κάτι το οποίο την οδήγησε και στο επόμενο βήμα που ήταν να στείλει εξώδικο για να της φέρουν τουλάχιστον ρούχα για τον χειμώνα. Συνεπώς είναι γεγονός έχει γίνει η μήνυση αυτή. Έχει γίνει και αναφορά από την κυρία Μανιάτη κατά του κ.Βασιλάκη, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στην Εισαγγελία Εφετών στη Χαλκίδα.

Η υπόθεση αυτή, καταρχάς να σας πω εισαγωγικά ότι είναι μία υπόθεση, για την εξέλιξη της οποίας είναι πρωτοφανής. Στα όσα χρόνια δικηγορώ και εγώ και άλλοι δύο συνάδελφοι που χειριζόμαστε την υπόθεση, δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πράγματα στη ζωή μας.


Βλέπουμε απίθανους ανθρώπους να αναλαμβάνουν, και δυστυχώς σε αυτούς συγκαταλλέγονται και δικαστές, να αφήνουν μία γυναίκα η οποία είναι μια χαρά στα μυαλά της, να της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζήσει αυτή την στιγμή, δεν έχει πρόσβαση στα σπίτια της, και όλα αυτά παρά το νόμο, το ξαναλέω παρά το νόμο. Την υπόθεση αυτή θα την πάμε μέχρι και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν. Και η απαίτηση που έχουμε είναι οι δικαστές επιτέλους να αποφασίζουν βάσει το νόμο και τη πολιτική δικονομία και όχι με βάσει ιδέες, εικόνες, αντιλήψεις που μπορεί να έχουν από οποιεσδήποτε πηγές επηρεάζονται. Επίσης, θεωρούμε απαράδεκτο το να καλύπτει ο ένας δικαστικός λειτουργός τον άλλον, εάν δεν συμβαίνουν άλλα πράγματα...

Να ξέρετε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για σχέσεις και διάφορα κυκλώματα για αρκετές υποθέσεις στη Χαλκίδα, και στο Ειρηνοδικείο και στο Πρωτοδικείο. Έχουμε κάνει αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στα Υπουργεία Δικαιοσύνης, αλλά και στον Άρειο Πάγο τον ίδιο για τις αποφάσεις των δικαστών. Και δεν έχουμε καμία πρόθεση να σταματήσουμε και να καθίσουμε σαν αρνιά να μας σφάξουν. Αυτή είναι η θέση μας και θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε, επειδή κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο που δεν τους ανήκει. Ο ρόλος της Δικαιοσύνης είναι η προστασία, δεν είναι η εξυπηρέτηση και η εκμετάλλευση ανθρώπων.

Επίσης θέλω να πω ένα πράγμα. Επειδή έχουμε μάθει, έχουμε πληροφορηθεί και θα το ελέγξουμε για την ακρίβεια, ότι υπάρχουν διάφορες πιέσεις προς διάφορες πλευρές από διάφορους παράγοντες, και οι παράγοντες αυτοί είναι πολύπλευροι. Δηλαδή δεν είναι μόνο από την Δικαιοσύνη. Έχουν και πολιτικές, έχουν και τοπικές αυτοδιοικήσεις, υπάρχουν πολλά πράγματα. Αυτό που ζητάμε από τους δικαστές είναι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και αυτό δεν το ζητάμε, το απαιτούμε κιόλας».
 
Υ.Γ. EviaZoom.gr

Το δημοσίευμα (που κατέγραψε τα γεγονότα χωρίς να τα υιοθετήσει) έβγαλε στην επιφάνεια και την «στενή» σχέση ορισμένων δικηγόρων της Χαλκίδας με τον συγκεκριμένο Εισαγγελέα, τον οποίο υπερασπίστηκαν με συκοφαντίες και διάφορα «κόλπα» στο facebook, γράφοντας μάλιστα δημόσια, ότι δήθεν είναι ψευδές το δημοσίευμα και άλλες χίλιες δύο αστειότητες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Διονύσης Ζλακώνης (σύζυγος της αντιδημάρχου ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη), ο οποίος παρουσιάστηκε ξαφνικά από μόνος του να είναι δικηγόρος του φαρμακοποιού και ενός δικαστικού συμπαραστάτη της 70χρονης, ονόματι, Στάθη Ζακυνθινού, και ξεκίνησε να διαδίδει ότι δήθεν το δημοσίευμα είναι ψευδές.

Για τα όσα αναφέρθηκαν, θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι στις αρμόδιες αρχές, ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι ουδέποτε εστάλη στο EviaZoom.gr κάποια ανακοίνωση από τα συγκεκριμένα ή άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση ώστε να δημοσιευτεί η άποψη τους, όπως έγινε μάλιστα με την δήλωση του δημάρχου Σκύρου, η οποία ήταν και υπέρ του Εισαγγελέα, τονίζοντας χαρακτηριστικά για την 70χρονη Ελένη Μανιάτη: «Είναι ψυχικά και διανοητικά υγιής. Θεωρώ όμως ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία της...».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA