Σύρραξη στην Ευελπίδων: Λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - «Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σύρραξη στην Ευελπίδων: Λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - «Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση δέχθηκε από τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη και το συγκεντρωμένο πλήθος στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 58χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος της...

«Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω! Ποιος είναι! Μου σκότωσες το παιδί!», φώναζε ο πατέρας της 32χρονης, την ώρα που πέρναγε μπροστά του ο δράστης.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο επίσης εξαγριώθηκε, αποκαλώντας τον «αλήτη έφαγες το κορίτσι! Ξεφτίλα, δολοφόνε»! «Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Έχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν οι πολίτες».
To μένος ήταν τέτοιο, που οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον έριξαν κάτω για να τον προστατέψουν και στη συνέχεια τον φυγάδευσαν στο κτίριο 9, ώστε να προφυλαχθεί από το πλήθος.
Συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο των ανακριτών, μόλις είδαν τη μεταγωγή του κατηγορούμενου, άρχισαν να τον βρίζουν, φωνάζοντας «αλήτη, δολοφόνε» και να τρέχουν απειλητικά προς το μέρος του.
Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και ο κατηγορούμενος κυκλώθηκε από αστυνομική δύναμη για να γλιτώσει από το λιντσάρισμα κατά την είσοδο, ωστόσο αυτό δεν έγινε στην έξοδο. Οι αστυνομικοί τρέχοντας έβαλαν τον 58χρονο στο κτίριο εμποδίζοντας την είσοδο σε οποιονδήποτε άλλον.

ΒΙΝΤΕΟ 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA