Θρίλερ με φοιτητή που αγνοείται στην Κάλυμνο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ με φοιτητή που αγνοείται στην Κάλυμνο (ΦΩΤΟ)

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται από την Κυριακή στην Κάλυμνο, όταν εξαφανίστηκε από προσώπου γης ένας 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου...

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε πάει στο νησί για να δει τη μητέρα του που είναι καθηγήτρια στο Λύκειο Καλύμνου και τον πατέρα του και το βράδυ της Κυριακής θα επέστρεφε με το πλοίο στον Πειραιά.

Το μεσημέρι της Κυριακής πήρε το τηλέφωνό του και είπε στη μητέρα του ότι θα πάει μια βόλτα στην περιοχή του Προφήτη Ηλεία.

Εκεί μια γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατο και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό, όμως από εκείνη τη στιγμή δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι κάτοικος της περιοχής το μεσημέρι της Δευτέρας άκουσε κάποιον να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορέσει να καταλάβει από πού ακουγόταν η φωνή.

Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα βρέθηκαν τα παπούτσια του 21χρονου φοιτητή στην περιοχή Στημένια, κανένα όμως ίχνος του ίδιου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του φοιτητή έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

«Μου είπε ότι θα πάει μια βόλτα, αλλά δε θα αργήσει. Άφησε μάλιστα και το τηλέφωνό του στο σπίτι, κάτι που το συνηθίζει και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Κατά τις 15:00 – 16:00 αρχίσαμε να ανησυχούμε που δεν επέστρεφε και να πιστεύουμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», είπε η μητέρα.

Σε ερώτηση γιατί πήγε το μυαλό της στο κακό, αφού είχε λείψει μόλις λίγες ώρες η μητέρα απάντησε:

«Ανησύχησα γιατί έπρεπε να φύγει για Πειραιά και επειδή ξέρω ότι είναι λίγο ριψοκίνδυνος φοβήθηκα μήπως πήγε σε περιοχή που δεν γνώριζε καλά».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής είναι άκαρπες. 
 
Πληροφορίες: Star

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA