Χαμός στη ΓΑΔΑ: Δημοσιογράφοι τα «έψαλαν» στον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής - «Αυτά τα παρακρατικά, τα ασφαλίτικα που κάνετε είναι αίσχη» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Χαμός στη ΓΑΔΑ: Δημοσιογράφοι τα «έψαλαν» στον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής - «Αυτά τα παρακρατικά, τα ασφαλίτικα που κάνετε είναι αίσχη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων προκάλεσε η επιλεκτική διαρροή φωτογραφιών του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στον ηλεκτρονικό Τύπο...

Λίγο πριν ξεκινήσει στη ΓΑΔΑ η προγραμματισμένη παρουσίαση σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι διαπιστευμένοι αστυνομικοί συντάκτες αντέδρασαν έντονα και επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα.

Αρκετοί δημοσιογράφοι εξέφρασαν δικαιολογημένα τη δυσαρέσκειά τους για τη διαρροή των εν λόγω φωτογραφιών, χρησιμοποιώντας μάλιστα υψηλούς τόνους, ενώ δεν έλειψαν και χαρακτηρισμοί επί προσωπικού για τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Παπαζαφείρη.

«Θα πάμε στον εισαγγελέα να σας καταγγείλουμε αλλά εσείς δεν φοβάστε ούτε αυτόν...» φώναξε μία δημοσιογράφος.

Όπως παραδέχθηκε ο Χ. Παπαζαφείρης, ο υπεύθυνος για τη διαρροή των φωτογραφιών θα τιμωρηθεί, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν πείστηκαν από την τοποθέτησή του.

Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα επιλεκτικών διαρροών, γίνονται και από την αστυνομία της Εύβοιας σε «δημοσιογράφους» που έχουν και ασυλία από την εκτελεστική και δικαστική εξουσία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA