Αυτή είναι η 49χρονη σύζυγος του αστυνομικού που σκόρπισε το θάνατο - Η άτυχη γιατρός του είχε ζητήσει να χωρίσουν! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αυτή είναι η 49χρονη σύζυγος του αστυνομικού που σκόρπισε το θάνατο - Η άτυχη γιατρός του είχε ζητήσει να χωρίσουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η Ελένη Χερουβείμ, η 49χρονη γιατρός, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της στους Αγίους Αναργύρους...

Την άτυχη γιατρό συνόδευσαν στην τελετυταία της κατοικία συγγενείς, φίλοι αλλά και ασθενείς της, οι οποίοι βρέθηκαν στην κηδεία για να της πουν το τελευταίο αντίο σε κλίμα οδύνης.

Η άτυχη Ελένη Χερουβείμ είχε στην αγκαλιά της, μέσα σε ένα λευκό φέρετρο, την μόλις 3,5 ετών κόρη της Μυρτώ, η οποία βρήκε επίσης το θάνατο από τα χέρια του πατέρα της.

Δίπλα τους, στο δικό της φέρετρο, ήταν και η γιαγιά της οικογένειας, η 70χρονη Βασιλική Χερουβείμ, το τρίτο θύμα του 46χρονου αστυνομικού, Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος λίγο μετά την φρικτή πράξη του αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και τις μαρτυρίες, η 49χρονη είχε ζητήσει πρόσφατα από τον αστυνομικό να χωρίσουν.

Οι συγγενείς των θυμάτων "έβραζαν" στη κηδεία καθώς όπως τονίζουν, η 49χρονη τα τελευταία χρόνια περνούσε δύσκολα εξαιτίας του βίαιου χαρακτήρα του συζύγου της.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πληροφορίες: ALPHA TV

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA