Διαμαρτύρεται ο «αρπαχτιάν» του γύρου Φάνης Σπανός - Δείτε τι έγραψε στο facebook! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διαμαρτύρεται ο «αρπαχτιάν» του γύρου Φάνης Σπανός - Δείτε τι έγραψε στο facebook!

Η ενδεχόμενη απαγόρευση του γύρου και στην Ελλάδα έκανε έξαλλο τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας ο οποίος έγραψε στο facebook:

"Καλά, αν ισχύσει κάτι τέτοιο, βλέπω όλους εμάς που αυτοπροσδιοριζόμαστε ως «δυνάμεις του Ευρωπαϊκού τόξου», να το στρίβουμε και να αρχίσουμε να καταγγέλουμε τον «Ευρωμονόδρομο» και τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»".

Ωστόσο ο Φάνης Σπανός μπορεί να κοιμάται... ήσυχος, καθώς η Κομισιόν και το Συμβούλιο των Κρατών Μελών της ΕΕ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στην Γερμανία και αναπαράγονται, μεταξύ άλλων, από ελληνικά μέσα και τα οποία θέλουν την ΕΕ «να απαγορεύει τον γύρο».

Σε αντίθεση με ό,τι έχει ακουστεί τις τελευταίες ώρες, εκπρόσωπος της Κομισιόν, απαντώντας σε ερώτημα του real.gr, διέψευσε τις κατηγορίες, ενημερώνοντας ότι η Κομισιόν εισηγήθηκε και ενέκρινε την παράταση της χρήσης των λεγόμενων «phosphates» στην παρασκευή κρέατος.

Η Κομισιόν κατέθεσε την πρότασή της στο Συμβούλιο των Κρατών Μελών και συγκεκριμένα στην διαρκή επιτροπή για την ασφάλειας τροφίμων. Τα Κράτη Μέλη ενέκριναν την πρόταση της Κομισιόν με ψήφους 24 υπέρ και καμία κατά.

Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως εκπροσωπείται νομίμως από τον εκτελεστικό της βραχίονα (την Κομισιόν) και τα ίδια τα Κράτη Μέλη, ενέκρινε την εν λόγω ουσία και σε καμία περίπτωση δεν «σκέφτεται να απαγορεύσει το κεμπάπ ή το γύρο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA