Υπόθεση κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Ο Στέφανος Χίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Κάναμε λάθος και αντρικά το αναγνωρίζουμε» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Υπόθεση κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Ο Στέφανος Χίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Κάναμε λάθος και αντρικά το αναγνωρίζουμε»

Μετά την ανακοίνωση του επιχειρηματία (δείτε ΕΔΩ) για το περιβόητο κύκλωμα της κοκαΐνης στο Κολωνάκι, ήρθε και η απάντηση της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»:

Προς την κοινή γνώμη και προς τον κ.Σταθοκωστόπουλο, λέμε ευθαρσώς το εξής:

Μια αποκαλυπτική εφημερίδα- η πρώτη στη χώρα- που κάνει οξύτατο και χωρίς διακρίσεις ρεπορτάζ, μαχητική και απρόσβλητη από απειλές και συμβιβασμούς, πάντα διατρέχει τον κίνδυνο του λάθους. Για το πρόσωπο του γνωστού και ευπόληπτου επιχειρηματία, κάναμε λάθος. Και αντρικά, το αναγνωρίζουμε και ζητάμε συγγνώμη. Καμία σχέση δεν έχει ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με το εν λόγω θέμα. 

Η συνεπωνυμία (ίδιο όνομα και ίδιο επώνυμο), παρασύρει. Είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ ευαίσθητοι σε ανάλογα θέματα. Από δω και πέρα, ο βαθμός προσοχής θα ενταθεί στο έπακρο. 

Καμία σκοπιμότητα και κανένας δόλος από εμάς. Το σχόλιο έχει τη μορφή αποκατάστασης του επιχειρηματία και προβάλλεται ιδιαιτέρως και στο πρωτοσέλιδο μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA