«Μαύρες» οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2018 - «Έρχεται το τέλος...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μαύρες» οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2018 - «Έρχεται το τέλος...»

«Μαύρες» προβλέψεις για το 2018 είχε κάνει πριν από περίπου 500 χρόνια ο φημισμένος Γάλλος προφήτης και φαρμακοποιός του 16ου αιώνα Νοστράδαμος...

Σύμφωνα με το έργο που είχε συγγράψει το 1555 «Les Propheties» τη νέα χρονιά αναμένονται φυσικές καταστροφές, χτυπήματα αστεροειδών αλλά και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο προφήτης έχει προειδοποιήσει στα κείμενά του ότι το τέλος του κόσμου δεν είναι μακριά για εμάς καθώς οι ουρανοί θα γεμίσουν φωτιά, οι θάλασσες και οι ωκεανοί θα πλημμυρίσουν τα εδάφη και τρομερά γεγονόταν θα ανοίξουν τη Γη στα δύο!

Ένα απόσπασμα του βιβλίου του έχει ερμηνευθεί ως προειδοποίηση για την έντονη ηλιακή ακτινοβολία που δέχεται η Γη και την τρύπα του όζοντος.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι όταν ο Κρόνος, ο Δίας και ο Ερμής ευθυγραμμιστούν στον αστερισμό του Ταύρου το μήνα Μάιο, θανατηφόρες δονήσεις θα κλονίσουν τον πυρήνα του πλανήτη μας!

Πέραν των φυσικών καταστροφών όμως ο Νοστράδαμος "αναμένει" και πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι μια καταστροφική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο παγκόσμιες δυνάμεις θα ξεσπάσει στην καρδιά της Γαλλίας, σκορπίζοντας «φωτιά» στην ανθρωπότητα για 27 χρόνια.

Κατά τα άλλα… Καλή Χρονιά!

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA