Στο ΣΕΦ οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αφρατίου - Σε ρόλο καθηγητή Γιάννης Σφαιρόπουλος και Κιμ Τιλί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο ΣΕΦ οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αφρατίου - Σε ρόλο καθηγητή Γιάννης Σφαιρόπουλος και Κιμ Τιλί (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Τρίτης (12-12-2017) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γάλλος φόργουορντ της ομάδας, Κιμ Τιλί, "ανακρίθηκαν" από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αφρατίου που επισκέφθηκαν το ΣΕΦ...

"Πάνω από όλα να βάζετε τα μαθήματά σας", ήταν η συμβουλή του Γιάννη Σφαιρόπουλου και συνέχισε: "Στην ζωή σας να βάζετε στόχο να γίνετε πρώτοι. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν τελικά θα γίνετε. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η προσπάθεια και η συνεχής βελτίωση. Το πιο σημαντικό είναι να γίνετε καλοί άνθρωποι".

Στην συνέχεια, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δέχθηκε… βροχή ερωτήσεων, όπως άλλωστε και ο Κιμ Τιλί. "Είστε ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό;", ήταν η απορία μιας λιλιπούτιας θαυμάστριάς του Γάλλου, για να απαντήσει εκείνος με χιούμορ πως θα πρέπει να απαντήσει προσεκτικά γιατί τον ακούει ο κόουτς! Έπειτα πήρε το σοβαρό του και απάντησε: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και πως θα μπορούσα να μην είμαι; Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"!

Όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έτσι και ο Κιμ Τιλί ζήτησε από τους μαθητές να μην αμελούν τα μαθήματά τους. Αυτό το μονοπάτι ακολούθησε και ο ίδιος, για αυτό και πέραν από επιτυχημένος μπασκετμπολίστας είναι και πτυχιούχος!.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA