Χωρίς νερό σχεδόν όλη η Χαλκίδα! «Βράζουν» οι δημότες! Άγριο κράξιμο και «βροχή» καταγγελιών στο EviaZoom.gr για την αδιαφορία του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ - «Δεν φταίμε εμείς, αλλά η ΔΕΗ», λέει ο βαριά έκθετος Χρήστος Παγώνης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χωρίς νερό σχεδόν όλη η Χαλκίδα! «Βράζουν» οι δημότες! Άγριο κράξιμο και «βροχή» καταγγελιών στο EviaZoom.gr για την αδιαφορία του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ - «Δεν φταίμε εμείς, αλλά η ΔΕΗ», λέει ο βαριά έκθετος Χρήστος Παγώνης (ΦΩΤΟ)

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι η τραγική πραγματικότητα, ότι χρονιάρες μέρες η πόλη της Χαλκίδας παραμένει χωρίς νερό σχεδόν ένα 24ωρο...

Το EviaZoom.gr έγινε δέκτης παραπόνων και καταγγελιών από εκατοντάδες δημότες που «βράζουν» δικαιολογημένα με την ΔΕΥΑΧ, τον Χρήστο Παγώνη και τον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος μετά το κράξιμο, απέστειλε ανακοίνωση, λέγοντας πως, «οι διακοπές που παρατηρούνται σε τμήματα της πόλης της Χαλκίδας, οφείλονται σε προβλήματα της ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου στην περιοχή της Παραλίμνης...»

Για την ιστορία βέβαια να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είχε ενημερώσει για προβλήματα υδροδότησης μόνο σε Δροσιά (ΔΕ Ανθηδόνας) και Κάνηθο.

Πάρτε μία «γεύση» από τις καταγγελίες που δέχτηκε το EviaZoom.gr, με τους δημότες να απευθύνουν έκκληση για άμεση αποκατάσταση της βλάβης, καθώς η ΔΕΥΑΧ τους στερεί ότι πιο πολύτιμο αγαθό υπάρχει στη φύση, το νερό:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA