akapnos.gr: Σε αυτή την σελίδα θα βρεις επιχειρήσεις που απαγορεύουν το κάπνισμα δια… ροπάλου - 158 άκαπνα εστιατόρια και μπαρ σε όλη την Ελλάδα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

akapnos.gr: Σε αυτή την σελίδα θα βρεις επιχειρήσεις που απαγορεύουν το κάπνισμα δια… ροπάλου - 158 άκαπνα εστιατόρια και μπαρ σε όλη την Ελλάδα!

Σε μία χώρα όπου βρίσκεται σε ισχύ ο αντικαπνιστικός νόμος από το 2009 τα «άκαπνα» εστιατόρια και μπαρ παραμένουν πολύ λιγότερα από τα μαγαζιά εκείνα στα οποία είτε δεν εφαρμόζεται ο νόμος είτε εφαρμόζεται μερικώς...

Επιλογές για τους μη καπνίζοντες που δεν επιθυμούν να τρώνε ή να διασκεδάζουν σε εστιατόρια και μπαρ γεμάτα καπνό, δίνει η ιστοσελίδα akapnos.gr που είναι «στον αέρα» εδώ και κάποιους μήνες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Γιώργου Μπαλαφούτη και εθελοντών οι οποίοι έχουν αναλάβει το έργο της αναζήτησης των καταστημάτων που προσφέρουν «άκαπνη» διασκέδαση σε όλη την Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής οι διαχειριστές έχουν εντοπίσει 158 επιβεβαιωμένα καταστήματα στα οποία οι καπνίζοντες πρέπει να περάσουν σε εξωτερικό χώρο για να ανάψουν τσιγάρο, αριθμός που αντιστοιχεί μόλις στο 1% των καταστημάτων.

Σημειώνεται, ότι από την Εύβοια δεν έχει καταχωρηθεί εως τώρα ούτε μία επιχείρηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA