«Φαρ Ουέστ» έξω από την Τροχαία Αττικής: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά κρατούμενου που προσπάθησε να αποδράσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Φαρ Ουέστ» έξω από την Τροχαία Αττικής: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά κρατούμενου που προσπάθησε να αποδράσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το κτίριο της διεύθυνσης της Τροχαίας Αττικής, στην οδό Δεληγιάννη, κοντά στο Σταθμό Λαρίσης...

Όλα συνέβησαν στη διάρκεια μεταφοράς κρατούμενου με όχημα της Ασφάλειας.

Στο φανάρι ακριβώς έξω από την Τροχαία ο κρατούμενος αιφνιδιαστικά άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει από τον συνοδό-φρουρό του. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φορούσε χειροπέδες.

Ο αστυνομικός αμέσως βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τον καραδιώκει και να πυροβολεί.

Η αντίδραση των υπόλοιπων αστυνομικών ήταν άμεση, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και δυνάμεις της ομάδας ΖΗΤΑ που κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον κρατούμενο και να τον συλλάβουν επί της οδού Ψαρών.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε στο protothema.gr: «Ξαφνικά είδαμε δύο άτομα να τρέχουν. Ο ένας ήταν αρκετά νέος, έτρεχε προς την Τροχαία, και κάποιος άλλος κύριος από πίσω του άρχισε να ρίχνει ένα με δύο πυροβολισμούς στο φανάρι και μέχρι να περάσουν στην Τροχαία απέναντι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί. Ξαφνικά χάθηκαν, ο ένας κυνηγούσε τον άλλο».
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA