Ηρακλής Χαλκίδας - Κηφισιά 2-3 σετ: Ήττα και «παγωμάρα» με τη λιποθυμία του Ιγκόρ Ντε Σόουζα - Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο Βραζιλιάνος! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ηρακλής Χαλκίδας - Κηφισιά 2-3 σετ: Ήττα και «παγωμάρα» με τη λιποθυμία του Ιγκόρ Ντε Σόουζα - Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο Βραζιλιάνος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα γνώρισε στη Κάνηθο ο Ηρακλής Χαλκίδας από την Κηφισιά με 2-3 σετ, σε έναν αγώνα στον οποίο τα φώτα έπεσαν στον άτυχο Ιγκόρ Ντε Σόουζα...

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Κηφισιάς παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και στο 8-12 του τάι μπρέικ, λιποθύμησε και έπεσε στο τερέν όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων διαπιστώθηκαν συμπτώματα υπερκόπωσης και ο παίκτης θα παραμείνει στο Νοσοκομείο όπου θα του γίνει αξονική τομογραφία για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Από την πρώτη στιγμή κοντά στον αθλητή βρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Μαρίνος Κοσμάς, όπως και ο παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας και συμπατριώτης του, Ντέιβιντ Σιλβέιρα Μότα, ο οποίος τον συνόδευσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και παραμένει στο πλευρό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA