Συνεχίζεται το μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου φοιτητή Αλκίνοου Βαρσάκη - Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου φοιτητή Αλκίνοου Βαρσάκη - Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή (ΦΩΤΟ)

Παθολογικά αλλά αδιευκρίνιστα είναι τα αίτια θανάτου του 20χρονου φοιτητή Αλκίνοου Βαρσάκη...

Μετά από επιθυμία της οικογένειας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα προχώρησε σε νεκροψία η οποία χαρακτηρίζει απροσδιόριστη την αιτία θανάτου του νεαρού. Η ιατροδικαστής ωστόσο παρήγγειλε να γίνουν και μία σειρά άλλων εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν σε ένα μήνα. 

Ο 20χρονος Αλκίνοος γιος της Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός των Μάρκου και Μιρέλλας Καπετανάκη ήταν ένας ώριμος έφηβος. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλους. Τελευταία παραπονιόταν για κάποιους πονοκεφάλους, όμως είχε κάνει σειρά εξετάσεων που δεν είχαν δείξει το παραμικρό. 
Τελικά φαίνεται πως το αίτιο του θανάτου ήταν μία νόσος που εξελισσόταν ύπουλα και δεν άφησε κανένα περιθώριο έγκαιρης αντίδρασης.

H τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας Καπετανάκη που έχασε ένα παλικάρι 20 ετών θα παιχτεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Πληροφορίες: Thebest.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ