ΠΛΑΙΣΙΟ
VIANEX
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Δεν ξανάγινε! Διέκοψαν την κυκλοφορία στη Παλαιά Γέφυρα για να κάνουν πρόβες για το Θαλασσινό Καρναβάλι - Σόου με ακροβατικά και δεκάδες πυροτεχνήματα, βεγγαλικά! (ΦΩΤΟ)

Το έζησαν και αυτό οι Χαλκιδέοι...

Με πρωτοβουλία της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, που ασχολείται προσωπικά με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, δόθηκε εντολή στα στελέχη του Λιμεναρχείου Χαλκίδας να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων στη Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου το απόγευμα της Δευτέρας (15-01-2018) ώστε να γίνουν πρόβες για το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας! 

Παράλληλα γυρίστηκε και το τρέιλερ για την τηλεοπτική προβολή του!

Στο σημείο στήθηκε και γερανός, ενώ ακολούθησαν ακροβατικά, δεκάδες πυροτεχνήματα, καπνογόνα και βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Χαλκίδας, σαν να γιορτάζει κάτι σημαντικό η πόλη.

Εμβρόντητοι οι παρευρισκόμενοι που βρέθηκαν στη περιοχή, κοιτούσαν τις σκηνές και αρκετοί από αυτούς τις αποθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.Χαλκίδα: 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή...