Με 154 «ΝΑΙ» υπερψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο - Στη Βουλή και ο Μανώλης Γλέζος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Με 154 «ΝΑΙ» υπερψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο - Στη Βουλή και ο Μανώλης Γλέζος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με 154 ψήφους υπέρ και 141 κατά «πέρασε» το πολυνομοσχέδιο κατά τη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής... 

Καμία ρωγμή στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αντίθετα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ διευρύνθηκε λόγω της προσχώρησης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Καταψήφισαν όλα τα άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία από τη Νέα Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, την Χρυσή Αυγή και την Ένωση Κεντρώων. Αντιθέτως, το ΚΚΕ ψήφισε μεν «όχι» σε όλα, ωστόσο δήλωσε «παρών» στο άρθρο για τα οικογενειακά επιδόματα. Αντίστοιχη στάση τήρησε και η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα. 
Στη Βουλή βρέθηκε και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος προκειμένου να παρακολουθήσει τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής και ξεκινήσει την ομιλία του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πλησίασε τον Μ. Γλέζο. Μάλιστα, οι δύο άντρες είχαν μια θερμή χειραψία.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ