ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Με 154 «ΝΑΙ» υπερψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο - Στη Βουλή και ο Μανώλης Γλέζος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με 154 ψήφους υπέρ και 141 κατά «πέρασε» το πολυνομοσχέδιο κατά τη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής... 

Καμία ρωγμή στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αντίθετα η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ διευρύνθηκε λόγω της προσχώρησης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Καταψήφισαν όλα τα άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία από τη Νέα Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, την Χρυσή Αυγή και την Ένωση Κεντρώων. Αντιθέτως, το ΚΚΕ ψήφισε μεν «όχι» σε όλα, ωστόσο δήλωσε «παρών» στο άρθρο για τα οικογενειακά επιδόματα. Αντίστοιχη στάση τήρησε και η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα. 
Στη Βουλή βρέθηκε και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος προκειμένου να παρακολουθήσει τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής και ξεκινήσει την ομιλία του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πλησίασε τον Μ. Γλέζο. Μάλιστα, οι δύο άντρες είχαν μια θερμή χειραψία.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε κηροπλαστείο δίπλα στα σπίτια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (10-11-2018) στην οδό Θεμιστοκλή Γεωργιάδη, στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, από φωτιά που προήλθε ...