«Μακεδονομάχος» η Λίλιαν Ζλακώνη - Έβαλε το συλλαλητήριο πάνω και από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις! Θα ακυρωνόταν άραγε και το Θαλασσινό Καρναβάλι; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μακεδονομάχος» η Λίλιαν Ζλακώνη - Έβαλε το συλλαλητήριο πάνω και από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις! Θα ακυρωνόταν άραγε και το Θαλασσινό Καρναβάλι;

Το facebook «κλαίει» για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κυριακής...

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του ΔΟΑΠΠΕΧ να ακυρώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κυριακής (04-02-2018) εξαιτίας του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία.

Μα είναι λόγος αυτός να ακυρωθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της Χαλκίδας; ή μήπως τρέχει κάτι άλλο; αναρωτιούνται εύλογα κάποιοι. Αν το συλλαλητήριο γινόταν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα ακυρωνόταν άραγε το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας; Η απάντηση λογικά είναι όχι.

Πάντως είναι γεγονός ότι πολλοί Ευβοιώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας, όπως έχει γράψει και το EviaZoom.gr. (δείτε ΕΔΩ).
 

«Κάντε τες την Δευτέρα ρε παιδιά μην τις χάσουμε...»

«Δεν θα χάσουμε και κανένα σόου...»

«Θα πάνε στο αλλο Καρναβάλι αυτο της Πλατείας Συντάγματος ..... α ρε Χαλκιδα ....»

Είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του facebook στην ανάρτηση του EviaZoom.gr με την ακόλουθη ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ που ακύρωσε τις Κυριακάτικες Καρναβαλικές Εκδηλώσεις:

«Οι Εκδηλώσεις Παραδοσιακής Αποκριάς & αποκριάτικων δρώμενων, που επρόκειτο να γίνουν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:30, στην παραλία της Χαλκίδας, ακυρώνονται, λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου, που ανατρέπει τον αρχικό μας σχεδιασμό.

Ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων και το Σύλλογο «Χορηλάτες», για την ευγενική τους διάθεση».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA