Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα: Για 1,5 εκατ. διαδηλωτές κάνουν λόγο οι διοργανωτές - 140.000 λέει η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα: Για 1,5 εκατ. διαδηλωτές κάνουν λόγο οι διοργανωτές - 140.000 λέει η ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου, από όλη τη χώρα κατέφθασε στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας...
 
Διχογνωμία για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα υπάρχει μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και των διοργανωτών.

Η ΕΛ.ΑΣ., με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι περίπου 140.000 άνθρωποι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, με 283 λεωφορεία να έχουν περάσει από τα διόδια Αφιδνών.

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές κάνουν λόγο για 1,5 εκατομμύριο διαδηλωτές. 

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
 

Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου.
 

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
 

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 283 λεωφορεία, από τα οποία 189 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών και 94 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης. 
Σύμφωνα με την Γεωργία Μπιτάκου, μια εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, στην Αθήνα έχουν φτάσει τουλάχιστον 2.000 λεωφορεία.

Στο Σύνταγμα έφτασε και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος συγκλόνισε με την ομιλία του.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ