Απόφαση - σταθμός από Δικαστήριο της Αθήνας: Δικηγόρος έχασε υπόθεση από δική της υπαιτιότητα και θα αποζημιώσει τον πελάτη της με 300.000 ευρώ - Είχε τραυματιστεί σε εργατικό ατύχημα στη σιδηροδρομική γραμμή Οινόης - Χαλκίδας και δεν είχε πάρει ούτε μισό ευρώ αποζημίωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απόφαση - σταθμός από Δικαστήριο της Αθήνας: Δικηγόρος έχασε υπόθεση από δική της υπαιτιότητα και θα αποζημιώσει τον πελάτη της με 300.000 ευρώ - Είχε τραυματιστεί σε εργατικό ατύχημα στη σιδηροδρομική γραμμή Οινόης - Χαλκίδας και δεν είχε πάρει ούτε μισό ευρώ αποζημίωση!

Τελικά στα Δικαστήρια της Αθήνας μπορεί να βρει κάποιος το δίκιο του - Έχασε την υπόθεση και καλείται να πληρώσει πάνω από 300.000 ευρώ για αποζημίωση στον πελάτη της...

Η δικηγόρος έχασε την υπόθεση από δική της υπαιτιότητα και τώρα καλείται να πληρώσει η ίδια στον πελάτη την αποζημίωση που διεκδικούσε από τη δουλειά του λόγω σοβαρού εργατικού ατυχήματος.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών μάλιστα στο οποίο ο πελάτης είχε καταθέσει αγωγή κακοδικίας σε βάρος της, την υποχρεώνει να του καταβάλει άμεσα ένα μέρος των χρηματικού ποσού που του επιδικάστηκε.

Η υπόθεση την οποία έχασε ο πολίτης, εξαιτίας όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση της βαριάς αμέλειας της δικηγόρου, αφορούσε σε εργατικό ατύχημα που προκάλεσε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού και άλλες βαριές σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα να καταστεί ολικά ανίκανος για οποιαδήποτε εργασία στο μέλλον.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο άτυχος άντρας ο οποίος εργαζόταν ως τεχνίτης γραμμής της «ΟΣΕ ΑΕ» στη σιδηροδρομική γραμμή Οινόης-Χαλκίδας, σε ηλικία 44 ετών καταπλακώθηκε από αμαξοστοιχία που εκτροχιάστηκε.

Από τότε μέχρι και σήμερα που κέρδισε την αγωγή κακοδικίας πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια χωρίς να έχει πάρει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.

Η δικαστική απόφαση

Στην αγωγή κακοδικίας κατά της δικηγόρου του, ο ενάγων ζητούσε την ικανοποίηση των εργατικών αξιώσεων του κατά της ΟΣΕ Α.Ε. για αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, τις οποίες αξιώσεις είχε απωλέσει οριστικά εξαιτίας των πράξεων και των παραλείψεων της εναγόμενης δικηγόρου, οφειλόμενων σε βαριά αμέλεια της.

Στο δικαστήριο η δικηγόρος δικάστηκε ερήμην, καθώς ο πληρεξούσιος συνήγορος της αποχώρησε από τη διαδικασία

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA