Δυσαρεστημένος ο Τόσκας από την Ελληνική Αστυνομία: «Τα επαναλαμβανόμενα λάθη και η αδιαφορία δεν μπορεί να μην ελέγχονται» - Τα «έψαλε» στους στρατηγούς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δυσαρεστημένος ο Τόσκας από την Ελληνική Αστυνομία: «Τα επαναλαμβανόμενα λάθη και η αδιαφορία δεν μπορεί να μην ελέγχονται» - Τα «έψαλε» στους στρατηγούς!

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την ΕΛ.ΑΣ εξέφρασε στους στρατηγούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας...

Σε ομιλία του στο αμφιθέατρο, παρουσία και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Τόσκας, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας, μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά τις τελευταίες ημέρες, σε όλη τη χώρα και ζήτησε αυτό, να αλλάξει άμεσα.

Έτσι, από αύριο, τίθεται σε εφαρμογή νέο επιχειρησιακό σχέδιο από αύριο, με πεζές περιπολίες σε εμπορικούς δρόμους και πλατείες, τόσο ένστολων όσο και αστυνομικών με πολιτικά.

Ο Ν. Τόσκας τόνισε, ότι η χώρα είναι πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή και η αστυνομία οφείλει να δίνει το αίσθημα ασφάλειας τόσο στους πολίτες. 
Μάλιστα, ο Ν. Τόσκας αναγκάστηκε να δώσει και σαφείς επιχειρησιακές οδηγίες σε στελέχη της ΓΑΔΑ, όπως για παράδειγμα πως η αλλαγή της βάρδιας των περιπολικών θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παρουσιάζεται κενό.

«Τα λάθη συγχωρούνται, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη και η αδιαφορία δεν μπορεί να μην ελέγχονται. Πρέπει να έχετε ξεκάθαρες εντολές κι αν δεν έχετε, θα πρέπει να ελέγχονται και αυτοί που σας τις δίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA