Εύβοια: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την καταχρεωμένη επιχείρηση «Kελαϊδιτης και ΣΙΑ Α.Ε.» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την καταχρεωμένη επιχείρηση «Kελαϊδιτης και ΣΙΑ Α.Ε.»

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Κελαϊδίτης & Σία Α.Ε. πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη (28-03-2018) ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος Πρατσόλης. Ο Βουλευτής είχε εκτενή ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία. 

Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές σε σχέση με τη βιωσιμότητά της, κάτι που θεωρείται αναγκαίο για τους εργαζόμενους, για την τοπική αλλά και την εθνική οικονομία.
Στη συνέχεια, ο Τ. Πρατσόλης συνάντησε τους εργαζόμενους, στους οποίους τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησης, είναι η μείωση της ανεργίας και προφανώς η διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας και μάλιστα σ’ ένα πολύ νευραλγικό κλάδο της οικονομίας, την κτηνοτροφία. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, είναι δεδομένο ότι Πολιτεία, Βουλευτές, Διοίκηση και εργαζόμενοι στην επιχείρηση, θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την εξεύρεση λύσεων σ΄αυτή την κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA