Καταγγελία: Δεύτερο περιστατικό κακοποίησης ζώου μετά τους φαντάρους στην Κόνιτσα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία: Δεύτερο περιστατικό κακοποίησης ζώου μετά τους φαντάρους στην Κόνιτσα (ΦΩΤΟ)

Μετά την φρικιαστική υπόθεση της κακοποίησης του μικρού σκύλου από δύο φαντάρους σε στρατόπεδο της Κόνιτσας (είναι άγνωστο αν το σκυλί επέζησε), μια δεύτερη υπόθεση έρχεται στο φως και αφορά γάτα...

Όπως αναφέρεται ο δράστης έκλεισε τη μικρή γάτα σε κλουβί και την χτύπησε με ψαροντούφεκο!!! Το όνομά του έγινε γνωστό και πέρασε τη διαδικασία Αυτοφώρου. 
 
Προσοχή σκληρές εικόνες!!
 
Να τι γράφει η πρώτη ανάρτηση στο Facebook:

"Σε ένα δυστυχώς σκληρό περιστατικό κλήθηκαν τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου Διασώζω να προσφέρουν την βοήθειά τους εχθές 26/3/2018 από την αστυνομία Καρδίτσας. Η Ερμιόνη Γιαννακού έσπευσε αμέσως στο σημείο όπου το θέαμα που αντίκρισε ήταν πραγματικά αποτρόπαιο. Σε αυλή μονοκατοικίας βρισκόταν έγκλειστη σε αυτοσχέδιο με πλέγμα κλουβί ( παγίδα πουλιών) μία γάτα η οποία έφερε διαμπερές τραύμα χαμηλά στην κοιλιακή χώρα από καμάκι ψαρέματος... Η γάτα σε απερίγραπτη κατάσταση και με το καμάκι να προεξέχει δεξιά και αριστερά του κορμιού της περίπου 20 εκ. σε κάθε πλευρά. Αδύνατον να βγει από το κλουβί αλλά ούτε και να κουνηθεί καθώς το καμάκι εκτός του βάρους του ( συμπαγές σιδερένιο) μπλεκόταν στο πλέγμα και την ακινητοποιούσε. Αριστερά του κλουβιού βρισκόταν το ψαροντούφεκο το οποίο είχε σχοινί δεμένο μέχρι το καμάκι...

Αμέσως καλέστηκε στο σημείο ο κτηνίατρος Αντώνης Λυμπέρης όπου με την χρήση ηρεμιστικού απεγκλωβίστηκε η γάτα η οποία και μεταφέρθηκε ζωντανή στο κτηνιατρείο . Λίγες ώρες αργότερα η γάτα μπήκε στο χειρουργείο όπου και της αφαιρέθηκε το καμάκι ψαρέματος από το κορμί της. Σήμερα νοσηλεύεται και βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Μάρτυρας κατονόμασε τον δράστη ο οποίος πέρασε αυτόφωρη διαδικασία. Στην διαδικασία παρευρέθηκε ως μάρτυρας και η κ. Γιαννακού.

Το δικαστήριο έκρινε τον δράστη ένοχο και του αποδόθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 5.000€ . Ποινή με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Αναμένουμε την συνέχεια..."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA