Κατάρρευση κτιρίου στη Δημοτική Αγορά: «Δεν τρέχει κάστανο» για Παγώνη και Προκοπίου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κατάρρευση κτιρίου στη Δημοτική Αγορά: «Δεν τρέχει κάστανο» για Παγώνη και Προκοπίου! (ΦΩΤΟ)

Δεν τρέχει κάστανο...

Ένα 24ωρο έχει περάσει από την κατάρρευση της οροφής στη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας όπου από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί (δείτε ΕΔΩ), και ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης κάνει πως δεν τρέχει τίποτα, καθώς δεν έχει εκδώσει έως τώρα ούτε μία ανακοίνωση, -έστω για τα μάτια του κόσμου-, για το τρομακτικό συμβάν που έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλη τη πόλη, την ώρα που ίδιος φρόντιζε άμεσα να μας ενημερώνει με δελτία Τύπου για κάθε τι ασήμαντο γεγονός, όπως τις επισκέψεις του στις γιορτινές εκδηλώσεις και στις δεξιώσεις που συμμετέχει κατά καιρούς.
Παράλληλα, ακόμη δεν έχει διατάξει οποιαδήποτε έρευνα για το περιστατικό, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτριος Προκοπίου, τον οποίο βλέπουμε στη παραπάνω φωτογραφία από το πρόσφατο παρελθόν, να στέκεται δίπλα στο δήμαρχο και στη Πρόεδρο Πρωτοδικών Χαλκίδας, Κωνσταντίνα Φλετούρη.

Φυσικά αυτό δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση, αν κάτσει και θυμηθεί λίγο το ιστορικό του συγκεκριμένου Εισαγγελέα κατά την πενταετή έως τώρα θητεία του ως Προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Παραδείγματος χάρη δεν θυμόμαστε τον Δημήτρη Προκοπίου να έχει διατάξει κάποια έρευνα για κάποια υπόθεση που εμπλέκεται κάποιος αυτοδιοικητικός ή υψηλός παράγοντας του Νομού, ή ακόμα και για οικονομικά σκάνδαλα που καταγγέλονται και με στοιχεία πολλές φορές στη δημοσιότητα.

Το τελευταίο παράδειγμα, είναι η υπόθεση με την «αμαρτωλή» Τράπεζα Εύβοιας που αποκάλυψε το EviaZoom.gr τον περασμένο μήνα (δείτε ΕΔΩ).

Δύο χρόνια στα συρτάρια της Εισαγγελίας Χαλκίδας ο φάκελος με την υπόθεση της Τράπεζας Εύβοιας

Εδώ και δύο χρόνια έχει φτάσει ο ογκώδης φάκελος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, στην οποία προΐσταται ο Δημήτριος Προκοπίου, ωστόσο αυτός ο φάκελος φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη στα συρτάρια, καθώς η προανάκριση έχει καθυστερήσει σε ανησυχητικό βαθμό.

«Βλέπουμε αργούς ρυθμούς και θα κάνουμε παρέμβαση στην Εισαγγελία Χαλκίδας» τόνισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης, ο οποίος επισήμανε πως ο φάκελος εστάλη στην Εισαγγελία από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA