ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Πάνος Καμμένος: «Με τον Τσίπρα θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι τέλους! Η Τουρκία χρησιμοποιεί τους Έλληνες στρατιωτικούς για να μας εκβιάσει»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί μέχρι τη λήξη της τετραετίας έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση, μίας ώρας, που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου...
 
«Θα συνεχίσουμε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος δήλωσε ότι συζήτησαν με τον Αλέξη Τσίπρα και για τον κύριο σκοπό που η κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκροτήθηκε. Τόνισε ότι δύο ήταν οι κύριοι στόχοι: η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία και η κάθαρση και πως «αυτοί οι δύο στόχοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους».

Σημείωσε ότι «γι' αυτούς τους δύο στόχους που βάλαμε και τους οποίους είμαστε πάρα πολύ κοντά να εκπληρώσουμε, η συνεργασία αυτή, σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Με απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές και στις διαφορετικές πολιτικές θέσεις που από την αρχή έντιμα και ξεκάθαρα έχουμε θέσει ως όρο για τη συνεργασία μας».

Παράλληλα, επέμεινε στα περί ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ τόνισε ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους Έλληνες στρατιωτικούς για να εκβιάσει τη χώρα μας.

«Είναι κρατουμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Ζητούμε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Αν έχουν κάνει παράβαση, θα έπρεπε να έχουν ήδη δικαστεί και να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης εκβιασμού της χώρας».

Χαλκίδα: Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε κηροπλαστείο δίπλα στα σπίτια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (10-11-2018) στην οδό Θεμιστοκλή Γεωργιάδη, στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, από φωτιά που προήλθε ...