Πατέρας Έλληνα στρατιωτικού που κρατείται στην Τουρκία: «Είμαι περήφανος για το παιδί μου...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πατέρας Έλληνα στρατιωτικού που κρατείται στην Τουρκία: «Είμαι περήφανος για το παιδί μου...» (ΦΩΤΟ)

Για τη συνάντηση που είχε με το παιδί του τον ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη ο οποίος βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη αλλά και για τους γονείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη που συνάντησαν το παιδί τους μίλησε ο κ. Κουκλατζής...

Ο ίδιος μιλώντας στον ALPHA υποστήριξε ότι είναι περήφανος για το παιδί του και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κράτησή του. Πρόσθεσε επίσης ότι είδαν τα παιδιά τους πίσω από ένα τζάμι και τους μιλούσαν μέσω ενός τηλεφώνου.

«Το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας τον Δημήτρη και τον Άγγελο οι δυο οικογένειές από κοντά σχετικά την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανουπόλεως. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό γεγονός που με εντυπωσίασε», είπε ο κ. Κούκλατζης.

Και πρόσθεσε:«Με την συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς μας κάνει κι εμάς πολύ υπερήφανους. Εδω να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους είναι πολύ καλή. Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA