Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης

Απεβίωσε ξαφνικά το πρωί του Σαββάτου (24-03-2018), ο 55χρονος δημοσιογράφος, Νίκος Γρυλλάκης, με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση και σε εφημερίδες...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Γρυλλάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όμως η καρδιά του δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να «φύγει» από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

Εργαζόταν επί σειρά ετών στην ΕΡΤ, έχοντας μία εξαιρετικά σοβαρή παρουσία σε θέματα χωροταξικά, ενεργειακά, περιβαλλοντικά (κάνοντας με επιτυχία και εγκυρότητα το ρεπορτάζ του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ, νυν Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας) κ.ά.

H ανακοίνωση της ΕΡΤ
 
«Ένας από τους πλέον διακεκριμένους και αγαπητούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ο Νίκος Γρυλλάκης, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους του στη δημόσια τηλεόραση και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο.
 
Ο Νίκος Γρυλλάκης γεννήθηκε στα Χανιά πριν από 55 χρόνια και από πολύ νέος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία μέσα από τηλεόραση και εφημερίδες. Επί τρεις δεκαετίες κάλυψε για την ΕΡΤ το ρεπορτάζ για θέματα περιβάλλοντος, υποδομών και ενέργειας, διακρινόμενος για τον υψηλό επαγγελματισμό του.
 
Δημοσιογράφος που «κυνηγούσε» την είδηση την ώρα που αυτή ήταν σε εξέλιξη, παρουσίαζε καθημερινά το ρεπορτάζ με τρόπο άμεσο, έγκυρο, αναλυτικό, διεισδύοντας σε όλες τις διαστάσεις και προεκτάσεις των γεγονότων. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητά του στη ζωή και τη δουλειά, τον είχαν εκλέξει επί σειρά ετών εκπρόσωπο τους στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
 
Κάθε μέρα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχονταν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ με ένα συγκεκριμένο αστείο: «Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο!». Και αυτό ήταν μια πραγματικότητα.
 
Από σήμερα αυτό θα το στερηθεί για πάντα η οικογένεια της ΕΡΤ, μαζί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη του.
 
Η σκέψη όλων – εργαζομένων και διοίκησης – είναι μαζί με την οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Νίκο».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA