Πρώην Νομάρχης Εύβοιας καταγγέλει τον Κεδίκογλου: «Εισπράττει παράνομα το επίδομα ενοικίου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρώην Νομάρχης Εύβοιας καταγγέλει τον Κεδίκογλου: «Εισπράττει παράνομα το επίδομα ενοικίου»

Επίθεση κατά του Ευβοιώτη βουλευτή της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου, εξαπέλυσε ο πρώην Νομάρχης Εύβοιας Νίκος Παπανδρέου σχετικά με το επίδομα ενοικίου που παίρνουν βουλευτές του νομού...

Ο πρώην νομάρχης επικαλείται την δήλωση «Πόθεν Έσχες» του βουλευτή και τον κατηγορεί ότι εισπράττει παράνομα το επίδομα ενοικίου.

Μεταξύ άλλων ο Ν. Παπανδρέου αναφέρει, ότι ο Σίμος Κεδίκογλου φέρεται να είναι ιδιοκτήτης διαμερισμάτων την Αθήνα και λαμβάνει παρατύπως το επίδομα.

Θυμίζει επίσης και την περίπτωση της πρώην υπουργού, Ράνιας Αντωνοπούλου. «Η υπουργός δήλωσε ότι επέστρεψε τα χρήματα του επιδόματος. Πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον κ. Κεδίκογλου».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Σ. Κεδίκογλου, ο βουλευτής έχει την ψιλή κυριότητα δύο διαμερισμάτων στην οδό Μπενάκη στην Αθήνα, αλλά την επικαρπία την έχει η μητέρα του.

Πάντως, ο πρώην νομάρχης θέτει και ηθικό ζήτημα, λέγοντας ότι το επίδομα αφορά σε βουλευτές που δεν ζουν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά ο Σ. Κεδίκογλου είναι από τη γέννησή του μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA