Χαλκίδα: Αποστρατεύτηκε και αποκαλύφθηκε! Ξανανοίγει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - «Παρών» στα εγκαίνια και ο Νίκος Μιχαλολιάκος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αποστρατεύτηκε και αποκαλύφθηκε! Ξανανοίγει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - «Παρών» στα εγκαίνια και ο Νίκος Μιχαλολιάκος!

Αποκαλύφθηκε για τα καλά μετά την αποστράτευση του, ο Χρυσαυγίτης πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας -και επί πολλά έτη Υποδιευθυντής-, Λάμπρος Χουλιαράς, ο οποίος αφού πήρε τη θέση του Νίκου Μίχου, πλέον αναλαμβάνει υπεύθυνος και στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα τα οποία θα ξανανοίξουν επίσημα την Κυριακή 18 Μαρτίου...

Όπως αναφέρει το site της Χρυσής Αυγής: 

«Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Ανοίγει ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού στον Εθνικό Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κυριακή 18 Μαρτίου, 7ο χλμ. Χαλκίδος - Αμαρύνθου (Νέα Λάμψακος, κόμβος Μύτικα), 18:30».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ: «Η αστυνομία της Χαλκίδας καλύπτει την Χρυσή Αυγή! Ο Διοικητής της Ασφάλειας την βοηθούσε και προσπαθούσε να κουκουλώσει τις καταγγελίες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε Βασιλικό και Ερέτρια: Πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας μοίρασε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής! (ΦΩΤΟ & BΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη: Στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς - Δείτε τον να τραγουδάει τον ύμνο της οργάνωσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA