Στη διεθνή έκθεση «Salon Destinations Nature» η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη διεθνή έκθεση «Salon Destinations Nature» η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Salon Destinations Nature, στο Παρίσι.

Στην έκθεση, η οποία είχε αξιόλογη επισκεψιμότητα, η ομάδα της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Μιλτιάδη Χέλμη και τον αντιπρόεδρο, Θανάση Ζαφείρη, διαπίστωσε το αυξημένο ενδιαφέρον των Γάλλων επισκεπτών της έκθεσης, οι οποίοι ζητούσαν πληροφορίες, τόσο για την περιοχή της Εύβοιας, όσο και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό.

Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της περιοχής, οι επικεφαλής της Ένωσης Ξενοδόχων τόνισαν την κοντινή απόσταση από τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ Βενιζέλος», αλλά και τη δυνατότητα που έχει ο επισκέπτης να ασχοληθεί με πληθώρα δραστηριοτήτων και, παράλληλα, να απολαύσει το μπάνιο του στις πεντακάθαρες θάλασσες.

Στη Salon Destinations Nature παρέστησαν εκπρόσωποι κορυφαίων tour operators, μεταξύ των οποίων, οι Select Tour, Verdie, Aushan Voyage, Vacance Heliades, Κappa Club, Salaun Holidays, Τui- Nouvelles Frontieres, Voyamar και Havas Voyage, που πουλούν πακέτα outgoing και εναλλακτικού τουρισμού στη γαλλική αγορά.
«Γνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες στον συντονισμό των ελληνικών περιοχών, για τη συνολική τους παρουσία σε έναν ενιαίο χώρο, όταν μάλιστα δεν έχει επίσημη συμμετοχή ο Ε.Ο.Τ. και κάθε περιοχή δρα ανεξάρτητα, χωρίς καμία διάθεση επίρριψης ευθυνών, εκφράζουμε την ευχή, να μπορεί η ελληνική παρουσία να έχει ενιαία συμμετοχή, σε έναν χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, για την προσπάθεια που κάνει να «ανοίξει» περαιτέρω τη γαλλική αγορά, μια αγορά που συναντάται σε κάποιες περιοχές της Εύβοιας, εδώ και πολλά χρόνια, και η οποία έχει δυνατότητες διεύρυνσης της παρουσίας της στην περιοχή μας», τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας σε σχετική ανακοίνωσή της.

Στην ίδια ανακοίνωση η Ε.Ξ.Ε. ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη, κ. Κώστα Μπακογιάννη καιτον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Ηλία Μπουρμά για την παρουσία τους στην έκθεση, αλλά και τον κ. Χρήστο Παναρέτου, εκπρόσωπο της Yalos Tours, που βοήθησε στην προώθηση των σύνθετων τουριστικών πακέτων και για τις ενέργειες προβολής της Εύβοιας στους Γάλλους πράκτορες.

Κλείνοντας, η Ε.Ξ.Ε., υπογραμμίζει: «Στην επιτυχία της παρουσίας μας, μεγάλο ρόλο έπαιξε ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα της κας Μαριάννας Λιάσκου και του κ. Σπύρου Χρηστίδη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA