Βίντεο-σοκ: Έλληνες στρατιώτες βασάνισαν και πέταξαν σκύλο σε γκρεμό - Οργή Καμμένου! Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο-σοκ: Έλληνες στρατιώτες βασάνισαν και πέταξαν σκύλο σε γκρεμό - Οργή Καμμένου! Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους!

Θύελλα αντιδράσεων στα social media προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να αρπάζουν έναν σκύλο και να τον πετούν σε γκρεμό...

Το ερασιτεχνικό βίντεο φαίνεται πως τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, πιθανότατα σε χώρο στρατόπεδου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

Για βάναυση και καταδικαστέα πράξη κάνει λόγο το Γενικό Επιτελείο Στρατού, που διέταξε έρευνα για τον εντοπισμό και την τιμωρία των υπευθύνων:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
(προσοχή σκληρές εικόνες):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA